BURGU I SHENDETIT

Beni blerjen e librit duke klikuar me lart.Faleminderit!

Nje liber ndergjegjesues per rreziqet qe na rrethojne nga kompanite e ilaceve dhe te prodhimit te ushqimeve duke na sjelle deme deri ne vdekje.Ndergjegjesues se ku duhet te bazohemi per nje jete te shendetshme dhe plot vitalitet. Ky liber eshte i bazuar ne qindra studime mbi te gjitha perimet,frutat,arroret,cajrat dhe boten bimore,efektet mbi semundjet qe parandalojne dhe kurojne .Pas cdo artikulli ka nje recete te shendeteshme gatimi. Libri permban 368 faqe dhe ofrohet ne PDF nepermjet Email tuaJ.

Ne kete liber tregohet arsyeja perse i jemi larguar rruges se shendetit,kush po na i demton shendetin tone ,femijeve dhe familjes?? Pse ne ushiqimin tone,pijet,duhanin jane shtuar mijra substanca te demshme dhe qe na bejne te varur duke rene ne “Kurthin e Kenaqesise” ?

Si mund ti perzgjedhim ushqimet ne treg dhe kush jane cilesite e tyre?Vlerat e ushqimeve te shendetshme cfare semundjesh kurojne,si mund te parandalohen semundjet dhe te mposhten nepermjet ushqimit.

Te gjitha keto por jo vetem jane dhe qindra receta gatimi me ushqime te shendetshme te cilat do ndikojne ne jeten tuaj

Libri gjendet ne formatin PDF e dizenjuar me kujdes dhe ne nje cilesi shume te larte nga EVA LAND.

LEXIM TE KENDSHEM!

Author: jokaaltin@gmail.com

Une jam si JU, nje njeri i cili punet qe bej i nis dhe i coj pergjithesisht deri ne fund.Jam i pasionuar drejt udhetimit,leximit,meditimit,gatimit.Kam punuar e drejtuar shume subjekte nga firma dhe hotele apo resorte ne Shqiperi.Kam bere rolin e konsulentit,arreduesit dhe drejtuesit.Kam marre diploma e certifikata per nutrition dhe mjekesi holistike,per menaxhim,per gatim si shef kuzhine.Jam pak i nderlikuar i sjellshem dhe besoj si shume njerz me kulture dhe me dije modeste.I hapur dhe i gatshme te ndihmoj kedo qe ka probleme me shendetin,me kequshqyerjen dhe te jem trainer i shendetit i atyre qe e kerkojne kete gje.Mirepres cdo keshille,kritike dhe ide pasi jam i bindur qe vetem ato te cojne perpara....

One thought on “BURGU I SHENDETIT”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: