Dëshironi të ngadalësoni procesin e plakjes? Provoni Chlorella

NGA ALTIN JOKA

Chlorella ka qenë një temë e nxehtë në fushën e shëndetit natyror për vitet e fundit.Chlorella, një kushëri i spirulinës së superyllit tjetër të algave, është plot me vitamina, minerale dhe aminoacide. Është gjithashtu burimi më i bollshëm i klorofilit. E cila, në vetvete është një molekulë mbresëlënëse me përfitime të shumta shëndetësore.

Nuk më pëlqen termi superushqim, kështu që jam i rezervuar ta përdor këtu, por nëse ka pasur ndonjëherë një të tillë, atëherë është chlorella.Dhe jo vetëm për ushqimin e jashtëzakonshëm, aftësinë dhe vetitë kundër kancerit.

Clorella
Clorella

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: