Kjo është shenja numër 1 e inteligjencës së lartë, sipas Jeff Bezos

Nga Altin Joka

Jeff Bezos themeloi një nga kompanitë më të suksesshme të kohës sonë dhe qëndron në krye të një pasurie personale prej rreth 200+ miliardë dollarësh. Mendoj se të gjithë mund të pajtohemi se me çdo përkufizim kuptimplotë, ai  është mjaft i zgjuar. Është gjithashtu e qartë se ai ka një talent për ta rrethuar veten me njerëz të tjerë të zgjuar që mund të ndihmojnë në realizimin e vizionit të tij.

Si i gjen ato? Është një pyetje që ai e drejtoi kur u ndal në zyrat e Basecamp disa vite më parë, themeluesi i kompanisë, Jason Fried, raporton në blogun e Basecamp. Dhe përgjigja që dha Bezos ishte e kundërta e asaj që do të prisnin shumica e njerëzve.

jeff bezos

Nese e ben Jeff Bezos, pse mos ta besh edhe ti?

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: