Ushqimi numër një që duhet shmangur nëse doni të optimizoni shëndetin tuaj.

Nga Altin Joka

Ky ushqim po bën kërdi në trupin tuaj.

Ka shumë ushqime që etiketohen si “të pashëndetshme” dhe cilat janë ato varet kryesisht nga paradigma e të ushqyerit që ndiqni. Megjithatë, ekziston një ushqim që përgjithësisht nuk është i mirë për ju, që duhet shmangur sa më shumë që të jetë e mundur. Dhe ky ushqim është vaj vegjetal.

Shmangia e vajit vegjetal mund të jetë mjaft sfidë, pasi ka vaj vegjetal në kaq shumë ushqime të para-paketuara dhe të përpunuara, si dhe në ushqime dhe restorante. Është kudo. Megjithatë, siç do ta shihni së shpejti, është kaq e rëndësishme ta shmangni pasi ka të ngjarë të ndikojë në shëndetin tuaj më shumë sesa e kuptoni.

Dëshironi të përmirësoni shëndetin tuaj, një zakon në të njëjtën kohë?Atehere largojuni sa me shume vajit vegjetal.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: