Abonimi Mujor

5 zakonet më të mira për rritjen e jetëgjatësisë së një studimi 30-vjeçar të Harvardit

Nga Altin Joka Jetoni jo vetëm një ose dy vjet më shumë, por një dekadë ose më shumë. Duke qenë se frika e vdekjes është e rrënjosur në lidhjet tona elektrike, nëse e gjejmë veten në prag të saj, do të jepnim gjithçka nëse do të thotë vetëm një ditë, muaj ose vit tjetër jete.…

Keep reading

Mënyrat e shumta që kafeja mund t’ju shpëtojë jetën

NGA ALTIN JOKA Hulumtimi i ri zbulon më shumë përfitime mbrojtëse të ilaçit tonë të preferuar.Ndonëse do të ishte një mbivlerësim të pohohej se kokrrat e kafesë janë burimet e shumëkërkuara të rinisë, hulumtimi i ri shton një rast të pirjes së kafesë si një nga ilaçet kundër plakjes më të nënvlerësuara në treg. Nëse…

Keep reading

A e zgjat jetën ecja?

Nga Altin Joka A DO TË BËSH VETËM një shëtitje 15-minutëshe si aktivitetin tend  fizik te ditës? Pacientët e mi shpesh pyesin nëse ecja llogaritet si ushtrim dhe habiten kur përgjigjem “absolutisht!” Edhe aktiviteti fizik minimal shoqërohet me përmirësime të shëndetit. Bëjeni siç duhet, dhe mund të zbuloni se presioni i gjakut ulet, kolesteroli juaj…

Keep reading

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: