Rreth nesh

ALTIN JOKA

ILACI PER SHERIMIN E TRUPIT ESHTE I PAKETUAR TEK USHQIMI

USHQIMI I SHENDETSHEM ESHTE THELBI I LIRISE

Nutricionist……Holistic Therapist…Trainer Shëndeti (Health Coaching)

-Certficate in Diet and Nutriton Level …Brentwood College
-A Mater of Fat………………………..British Nutriton Foundaton
-Diploma in Human Nutriton………………….Alison Academy
-Human Health Course……………………………Alison Academy
-Coronavirus -What You Need too Know…..Alison Academy
-Decoding the New Nutriton Facts Label: Carbohydrates…..Abbot Nutriton Health Insttute
-Nutriton- An Introducton………..World Health Organizaton
-Salt Reducton…………………………World Health Organizaton
-Nutriton Course …………………….Health Sciences Academy
-Concepts in Nutriton & Health Coaching…Cadence Health
-Meal & Menu Planning………………………….Cadence Health
-Understanding Triglycerides…………………..Today s Diettan
-The Mediterranean Diet and Beyond ………Today s Diettan
-Dietary Influences on the Human Gastrointestnal Microbiota…..Today s
Diettan
-Food and Lifestyle Medicine………………….Today s Diettan
-Plant Forward Family Meals…………………..Today s Diettan
-Iron Transport and Storage…………….The Open University
-The Science of Nutriton and Healthy Eatng…….The Open University
-Easy Weight Loss ………………………………Udemy,Inc
-Reduce Hypertension………………………..Udemy,Inc
-Cancer Nutriton Online……………………..Udemy,Inc
-Natural Holistc Remedies Certficaton…..Smart Majority
-Holistc Therapy Certficate……………………Trendimi Academy
-Extended Diploma in Alternative Medicine……Adams Academy -Keeping Well at Home…………………….British Nutrition Foundation -How to Create Tinctures,Salves and Poultces …Internatonal Associaton of Therapist

BURGU I SHENDETI…Libri im i pare

Une jam si JU, nje njeri i cili punet qe bej i nis dhe i coj pergjithesisht deri ne fund.Jam i pasionuar drejt udhetimit,leximit,meditimit,gatimit.Kam punuar e drejtuar shume subjekte nga firma dhe hotele apo resorte ne Shqiperi.Kam bere rolin e konsulentit,arreduesit dhe drejtuesit.Kam marre diploma e certifikata per nutrition dhe mjekesi holistike,per menaxhim,per gatim si shef kuzhine.Jam pak i nderlikuar i sjellshem dhe besoj si shume njerez me kulture dhe me dije modeste.I hapur dhe i gatshme te ndihmoj kedo qe ka probleme me shendetin,me kequshqyerjen dhe te jem trainer i shendetit i atyre qe e kerkojne kete gje.Mirepres cdo keshille,kritike dhe ide pasi jam i bindur qe vetem ato te cojne perpara….

%d bloggers like this: