Hedhja e bazave për qëndrueshmërinë në kozmetikë.

Nga Altin Joka

Çfarë është bukuria?
Kjo pyetje është hulumtuar nga filozofët për shekuj dhe është dëshmuar të jetë një pikë e diskutueshme diskutimi në Filozofinë Perëndimore.
Platoni dhe Aristoteli besonin se bukuria ishte e brendshme e diçkaje, e pavarur nga përvoja e vëzhguesit. Nga ana tjetër, Hume dhe Kant do të argumentonin se bukuria është një përvojë subjektive me të bukurën, duke qenë me të vërtetë në sytë e shikuesit.
Duke pasur parasysh se sa standarde të bukurisë kanë evoluar gjatë gjithë kohës dhe shoqërive, ju mund t’i jepni merita këndvështrimit subjektivist, por kjo ia vlen
të diskutohet më vete!

Produkte kozmetike

Abonohu!

Abonohu per te lexuar me tej!

Zgjidhni produkte artizanale, te testuara. Cmimi i lire,nuk eshte zgjedhja e duhur per bukurine tuaj!

Regjistrohu!

Lexo më shumë artikuj duke u regjistruar në gazeten online!

Cfarë përmban abonimi mujor?

Artikuj shkencorë

-Receta gatimi

-Studimet më të fundit

Rating: 2 out of 5.
%d bloggers like this: