Video

Ne kete sektor te faqes sime jane paraqitur video me tematika te ndryshme, kryesisht per ushqimin e shendetshem,kujdesin per shendetin,luften kunder semundjeve.Shpresoj te kem ndikuar sado pak ne jeten dhe ndergjegjesimin e dikujt.Duke ju falenderuar pafund ju uroj ti ndiqni dhe te jepni komentet tuaja.Jeni te mirepritur.Ju pershendes!

1.Perdorimi alkolit shkakton kancerat me te frikshem ne trupin tone…Ndiqeni..

2.Mos e anashkaloni kancerin e gjirit,i cili eshte nje lufte per cdo grua..Ndiqeni..

3.Forcimi imunitetit te trupit,rruga per te luftuar viruset dhe per nje jete me te shendetshme..Ndiqeni..

4.Si e realizojme ne frymemarrjen,sa gabime bejme dhe kush eshte rruga e duhur.Sa e rendesishme eshte ajo per ne…Ndiqeni..

5.Udhezime per nje gjume te shendetshem,nje nga gjerat me te rendesishem per jetegjatesine tone dhe per tu ndier me te plote,me energjike dhe me rezultativ…Ndiqeni..

6.Kush jane disa nga thesaret e shendetit qe sduhet te na mungojne dhe qe duhet ti perdorim sa me shume…Ndiqeni..

7.Boronica e eger…Plumbi magjik per parandalimin dhe luftimin e shume semundjeve…Ndiqeni..

8.Perdorimi i Mishit eshte nje nga arsyet per semundshmerite qe kane pllakosur sot mbi jetet dhe trupat tane..Ndiqeni..

9.Cili eshte problemi me kripen??Ku qendron demtimi nga ajo??..Ndiqeni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: